forex trading logo

Изберете

Најавете се..ВСК Груп дооел увоз-извоз
Адреса:
Коста Новаковиќ бр. 7 локал 6 1000 Скопје
Населба Аеродром
1000, Скопје
1000, Скопје
Република Македонија

телефон: +389 2 2400 878
Факс: +389 2 2400 041
Број на мобилен телефон: Мобилен
http://www.vsk.com.mk

Информации: Други информации

 


Изберете јазик !

English French German Albanian Turkish Macedonian

Анкета

Колку често проверувате дали има дестилирана вода во акумулаторот?
 

Анкета

Колку години издржале Вашите акумулатори во Вашите возила?
 

Анкета

Дали Ви се допаѓа дизајнот на новиот UNIBAT акумулатор ?
 

Анкета

Од каде сте ги дознале или запознале за нашите акумулатори UNIBAT, FAAM
 2009 @ Acvilla Corporation | веб дизајн | веб хостинг