forex trading logo

Изберете

Најавете се..За нас
PDF Печати Е-пошта

51085

ВСК ГРУП започна со работа во 2005 година. Денес ВСК ГРУП  е застапник за италијанскиот бренд УНИБАТ, акумулатори за мотори УНИБАТ . Традицијата на продажба на квалитетни производи е главна определба на целокупниот менаџмент на компанијата.


ВСК ГРУП е како дел од својата програма е застапник и за акумулатори за мотори УНИБАТ од италијанскиот производител и дистрибутер САМАУТО.
alt
ВСК ГРУП располага со широко распространета мрежа на дистрибутери и сервиси кои нудат компетентена, брза и квалитетена услуга.
Денес ВСК ГРУП е лидер во продажба на акумулатори во Македонија.
Од нашата анализа и долгогодишното искуство просечниот животен век на УНИБАТ акумулаторите е 5,1 година.


Нашата визија е јасна: Ние ќе бидеме главни актери во областа на развојот на пазарот и продажбата на акумулатори во Република Македонија. Свесни сме дека во услови, кои ги диктира глобалната економија можеме да учествуваме само ако тие услови ги вградиме во сопствената визија и работење.
Карактеристики на стартер батериите УНИБАТ се: Квалитет, Сигурност, Долготрајност.

alt

 


Изберете јазик !

English French German Albanian Turkish Macedonian

Анкета

Колку често проверувате дали има дестилирана вода во акумулаторот?
 

Анкета

Колку години издржале Вашите акумулатори во Вашите возила?
 

Анкета

Дали Ви се допаѓа дизајнот на новиот UNIBAT акумулатор ?
 

Анкета

Од каде сте ги дознале или запознале за нашите акумулатори UNIBAT, FAAM
 2009 @ Acvilla Corporation | веб дизајн | веб хостинг