forex trading logo

Изберете

Најавете се..Колку често проверувате дали има дестилирана вода во акумулаторот?

Колку често проверувате дали има дестилирана вода во акумулаторот?
никогаш
79  49.1%
еднаш во 1 година
26  16.1%
еднаш во 6 месеци
20  12.4%
еднаш во 3 месеци
19  11.8%
еднаш месечно
9  5.6%
еднаш во 3 години
7  4.3%
еднаш во 2 години
1  0.6%

Број на гласачи  :  161
Прв глас  :  Понеделник, 09 Октомври 2006 13:01
Последен глас  :  Вторник, 21 Јануари 2020 17:29

Анкета

Колку често проверувате дали има дестилирана вода во акумулаторот?
 

Анкета

Колку години издржале Вашите акумулатори во Вашите возила?
 

Анкета

Дали Ви се допаѓа дизајнот на новиот UNIBAT акумулатор ?
 

Анкета

Од каде сте ги дознале или запознале за нашите акумулатори UNIBAT, FAAM
 2009 @ Acvilla Corporation | веб дизајн | веб хостинг