forex trading logo

Изберете

Најавете се..Колку години издржале Вашите акумулатори во Вашите возила?

Колку години издржале Вашите акумулатори во Вашите возила?
3-4 години
33  19.4%
5-6 години
29  17.1%
4-5 години
27  15.9%
>7 години
26  15.3%
2-3 години
22  12.9%
1-2 години
19  11.2%
0-1 година
14  8.2%

Број на гласачи  :  170
Прв глас  :  Вторник, 10 Август 2010 12:22
Последен глас  :  Вторник, 21 Јануари 2020 17:30

Анкета

Колку често проверувате дали има дестилирана вода во акумулаторот?
 

Анкета

Колку години издржале Вашите акумулатори во Вашите возила?
 

Анкета

Дали Ви се допаѓа дизајнот на новиот UNIBAT акумулатор ?
 

Анкета

Од каде сте ги дознале или запознале за нашите акумулатори UNIBAT, FAAM
 2009 @ Acvilla Corporation | веб дизајн | веб хостинг