forex trading logo

Изберете

Најавете се..Дали Ви се допаѓа дизајнот на новиот UNIBAT акумулатор ?

Дали Ви се допаѓа дизајнот на новиот UNIBAT акумулатор ?
Да
40  74.1%
Не
14  25.9%

Број на гласачи  :  54
Прв глас  :  Вторник, 10 Август 2010 12:23
Последен глас  :  Четврток, 18 Април 2019 09:12

Анкета

Колку често проверувате дали има дестилирана вода во акумулаторот?
 

Анкета

Колку години издржале Вашите акумулатори во Вашите возила?
 

Анкета

Дали Ви се допаѓа дизајнот на новиот UNIBAT акумулатор ?
 

Анкета

Од каде сте ги дознале или запознале за нашите акумулатори UNIBAT, FAAM
 2009 @ Acvilla Corporation | веб дизајн | веб хостинг