forex trading logo

Изберете

Најавете се..Од каде сте ги дознале или запознале за нашите акумулатори UNIBAT, FAAM

Од каде сте ги дознале или запознале за нашите акумулатори UNIBAT, FAAM
Интернет
32  54.2%
Пријател
10  16.9%
Продавница
8  13.6%
Останато
5  8.5%
Радио
2  3.4%
ТВ
1  1.7%
Леток или билборд
1  1.7%
Весник
0  0%

Број на гласачи  :  59
Прв глас  :  Вторник, 10 Август 2010 12:23
Последен глас  :  Сабота, 21 Септември 2019 06:24

Анкета

Колку често проверувате дали има дестилирана вода во акумулаторот?
 

Анкета

Колку години издржале Вашите акумулатори во Вашите возила?
 

Анкета

Дали Ви се допаѓа дизајнот на новиот UNIBAT акумулатор ?
 

Анкета

Од каде сте ги дознале или запознале за нашите акумулатори UNIBAT, FAAM
 2009 @ Acvilla Corporation | веб дизајн | веб хостинг